Racystar kennel Fodervärd Hundarna Om uppväxt Bokning Hundar till salu Valpar Duvor till salu Foto Nyheter Besöka oss?

Grönlandshund

http://sphk.se/gronlandshund/

I min uppfödning folkuserar jag på snälla och dragvilliga hundar som kan umgås på ett normalt sätt med folk och andra hundar samt kunna vara lösa. Jag gör inga avkall på detta.

046-(8).jpg

Mina Grönlandshundar

Är så nöjd med dessa valpar som nu blivit unghundar. Blodslinjen har så många fördelar både mentalt och fysiskt. Det som är nackdel med mina blodslinjer är dock att dom tenderar att inte fungera väl med en uppväxt inomhus och på torrfoder med mycket kolhydrater. Kanske är det för att rasen i sig inte varit avlad att klara detta på grönland. Där är det mest fisk och kött i kosten och uppväxt utomhus.

När dom väl kommit över den värsta växtperioden så verkar det funka dock, men en liten valp från dessa linjer som får växa upp i inomhusvärme, på hala golv och äta torrfoder tenderar att få ledfel lättare än de som bor och äter mer som draghundar i allmänhet. Något jag försöker ta hänsyn till vid försäljning. Det är bara väl menat och inte för att försöka dondera över någon. Får du sådana frågor när du ringer på valp så förstår du varför.

Racystar Corall (Corall) (veteran) tik

Racystar Frosty (Frosty) (ute på avtal) hane

Racystar Hope (Hopi-Dopi) tik

Racystar Hailstorm (Hildur) tik

Racystar Howling Storm (Storm) hane

Racystar Hot Trot (Trotter, eller för det mesta Hottentotten) hane

©Racystar AB | Marum Laxdiket, Skara mail@racystar.com